2011. április 28., csütörtök

80/10/10

Ma reggel a Dél Pesti APEH nál volt jelenésem. Mivel nem volt hiba abban ami miatt berendeltek, gondoltam meglepem magam.
1/ Nagyon sokat segített a Húsvéti időszakban az édesség evészet kiváltásában az a sokféle házi jégkrém amit előre elkészítettem. Mivel nem túl szerencsés formákkal rendelkezem, gondolom újítok. A neten találtam rá az Écsy Kft (1095 Budapest Soroksári út 48 "Hungária Malomudvar" ) elérhetőségére, és mit ad ég, pont abban az utcában parkoltam ma délelőtt.
Szerettem volna ilyen formát: de ez persze nem volt ((:: De fognak rendelni, 200 Ft alatt lesz az ára mint megtudtam és 8 vagy 9 féle maci forma lesz kb 1 hónap múlva
Ilyen forma viszont volt, ez a kinyomós fazon, tetővel ezt vettem ha jól emlékszem 140 + Áfa volt darabja.
Házi cukrászoknak nyálcsorgató a bolt, elvileg nagykereskedés, de engem iis nagyon kedvesen kiszolgáltak

Az internetes honlapon megtalálható a Spirolli fém változata egy az egyben. Ha már ott jártam rákérdeztem az árára is 96.000 Ft ((::

2/ Hazafelé fel kellett töltenem az irodát, mert mostanában elég sok papír stb fogy így az Új Buda Centernél, megálltam. Mostanában motoszkál bennem a 80/10/10 könyv szerinti életmód ahogy jön a jó idő, na meg a Lányok is olyan kedvező tapasztalatokat szereztek a Nagyböjt alatt, kíváncsi voltam miről szól a könyv ? Az interneten úgy találtam hogy már alig kapható. Ennél a bevásárló központnál van egy nagy könyvesbolt, bőséges kínálattal. De magamtól nem találtam meg a könyvet, szerencsére harmadik nekifutásra azt dobta ki a számítógép hogy bizony abban az üzletben is van ahol éppen keresem ::)) Szóval most már csak idő kell olvasni, mert bevallom megvettem két Szendi Gábor két könyvét is.Véletlenül ahogy bele lapoztam, pont a makrobiotikáról szóló résznél nyílt ki. Sajnos ahogy elmúlt rólam az ezzel kapcsolatos rózsaszín köd rá kell jöjjek hogy igaza van. A Férjem nem mostanában lesz nyers evő, nála azt hiszem a paleo lenne a megoldás.

2 megjegyzés:

Sütő Mónika írta...

Nagyon cukik a formák, legközelebb, ha arra járok én is veszek néhányat. Főleg az a kinyomós nagyon szimpi.
Köszönet az infóért!
Pusza:-D

Unknown írta...

Igen én meg azt hittem Emma miatt a macikra szavazol ::))