2011. október 16., vasárnap

Nyersétel Fesztivál


Eljutottan két órára Kőbányára. Persze fényképezőgép nélkül, ezt a képet az interneten találtam, a tavalyi nyers étkezés világnapjával kapcsolatos cikk mellékleteként.
A kép kifejezi hogy mire vágytam volna, egy finom ebéd lehetőségre és sok jó nyugodt beszélgetésre.

Azt hittem, hogy csak a nyers étkezéssel kapcsolatos dolgok lesznek a Fókuszban a Pataky művelődési központban, nem tudtam hogy ez egy egészségnap részeként kerül megrendezésre, rengeteg árussal, kiállítóval és a hozzá tartozó dolgokkal. Ez nekem zavaró és kicsit sok is volt. Azért jó volt ismerősöket látni és velük beszélgetni és egy két finomságot megkostolni, beszerezni. A többit meg majd máshol és máskor.

Remélem hogy az a rengeteg munka amit Gittáék és segítői, az előadók és mindenki aki részt vett ebben, az megtérül majd, és egyre többen gondolják úgy hogy ezzel az étkezési móddal ismét helyre állhat az az egészségi állapot ami mindenkinek vele született joga.

4 megjegyzés:

Sütő Mónika írta...

Én örültem, hogy ha csak kis időre is de eljöttél! Jó volt látni, hogy jól vagy és egyre jobban! Nem is mondtam a virág amit tőletek kaptam valami csoda, felfuttattam 2 méter magasra és tele van virágokkal! Imádom! Ha rá nézek mindig te jutsz az eszembe és küldök neked sok-sok szeretetet! Áldott hetet! Aztán szervezkedek, hogy megint talizhassunk, valami békésebb helyen! pusssz

Gitta írta...

Erika, sajnálom, hogy csalódtál.
Én is nagyon örültem, hogy láttalak, még ha csak egy pár pillanatra is. Egy fesztivál már csak ilyen: nyüzsi van.
Várlak a Nyersétel akadémián a Tátra utcába negy finom ebédre és nyugodt beszélgetésre!

ezisén írta...

Mónika!
Gondoltam ám rád 3- körül, ha már a családi ünnep miatt nem is tudtam ott maradni. Biztos vagyok benne hogy nagy sikered volt!!! A beszámolót remélem a blogon olvashatjuk ::)) Majd egyeztessünk hogy mikor tudsz feljönni.

Gitta!
Ez csak az én nyűgöm volt. Remélem lesz sok pozitív eredménye a tegnapi napnak minden résztvevő számára.

Sütő Mónika írta...

Köszönöm:-) biztosan ez is segített, hogy " nyugodt" tudtam maradni! Siker?! Tudod nem azért csinálom, de volt aki utána megkeresett FB-n és tanácsokat kért...ez már valami, ha csak egy ember is kipróbálja, és változtat! Tudod 1 bárány is bárány:-)
Néztem, most 30-a vasárnap. Vágyakozva gondolok rá! Szerinted?