2011. január 6., csütörtök

A nyers élelmiszerek Isten gyógyítói ? !!!!!

Nem vagyok sajnos ilyen kreatív és bölcs, innen származik ez a kis összegzés, de nekem nagyon tetszik ezért megosztom hátha nektek is. ( elnagyoltan lefordítva )


A  sárgarépa szelet úgy néz ki, mint az emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem ... és a tudomány azt mutatja, hogy a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a vér áramlását és a javítja a szem funkcióit.



A paradicsomnak négy kamrája van és piros. A szív vörös és négy kamrája. A kutatások azt mutatják, paradicsom valóban támogatja a szív működését.

Szőlőszemek fürtté rendeződve a szívre hasonlítanak. Minden szőlőszem  úgy néz ki, mint egy vérsejt. A mai kutatások azt mutatják, hogy szőlő fogyasztása a szívet és a vért élénkíti.


A dió úgy néz ki, mint egy kis agy, a jobb és bal félteke. Még a ráncok vagy redők is hasonlítanak az agykéreg tagolásához. Azt már tudjuk, hogy a dió jelentősen segíti az agy működését.





Az adzuki  bab támogatja a vese működését és valóban úgy néz ki, mint az emberi vese.





Az édes burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen erősiti a hasnyálmirigyet, segíti a cukorbetegek gyógyulását.




Olajbogyó támogatja a petefészek működését.



Grépfrút, narancs, és más citrusfélék úgy néznek ki, mint az emlő mirigyek. Tényleg támogatják a mellben lévő nyirok áramlását.

Az avokádó segíti a méh egészséges működését, a méh és a méhnyak - úgy néznek ki, mint az avokadó. A mai kutatások azt mutatják, hogy ha egy nő eszik 1 avokádót egy héten, egyensúlyban tartja a hormonjait és megelőzik a méhnyak rákot. Érdekes módon míg az avokadó virágból gyümölcs lesz az szintén 9 hónapig tart.




 

A fügék tele vannak apró, magokkal és párosával lógnak, a fügefán míg nőnek. A füge növeli a férfi sperma mobilitását és a sperma számot.






Nincsenek megjegyzések: