2011. április 9., szombat

Spirálvágó


Több összejövetelen felmerült, hogy sokan szívesen vásárolnának ilyen eszközt. Mivel hozzánk elég közel van az Élet Virága biobolt a múlt héten megkérdeztem, hogy nem tervezik-e a forgalmazását ennek a kis kütyünek.

Rövid válasz nem.
Bővebb válasz azért nem, mert ez egy aránylag olcsó 10-12 eFt körüli termék. Neki legalább 50 darabot kéne vennie hogy a forgalmazótól kedvezményhez jusson, amiben valószínű sokáig ott állna a pénze, mire eladná az 50 darabot. Ebben azért van is némi igazság.

Tehát marad a külföldről történő beszerzés, esetleg azoknak kéne össze állni akik szeretnének, hogy a posta költség több felé osztódjon, és így mindenkinek olcsóbb lenne.

Nekem van ilyen kis eszközöm, tehát csak a hírt hoztam, hogy ott ahol sokan megvettük a nyers konyhában használatos gépeinket, nem várható a jövőben sem hogy Spiroolit forgalmaznak.

4 megjegyzés:

Norka írta...

Fúú! Minket lehet, hogy érdekelne a dolog. Honnan rendelnéd? Milyen típust? Mennyiért?

Pfiszterné Nagy Erika írta...

Hollandiából hozattam a spirolit tavaly,szívesen segítek Nektek !

Gitta írta...

Most vettem, nagyon hasznos, kis helyen elfér, és ugyanolyan szép csíkokat csinál a zöldségekből:
http://kookta.hu/webshop/product.php?id_product=629
Bár ez a holland spiruli is nagyon klassz!

ezisén írta...

Bocsánat majd javítom a beírást, mert én kaptam Karácsonyra, márciusig a Lányom Londonban élt. Szóval én csak a hírt hoztam, mert igen kapni azt amit Gitta is említ, de ez azért más. Én hetente minimum háromszor használom, igaz én nagy tésztás voltam nem nyers evőként. Könnyű elmosni és használni.
Mind a nyílt napokon, mind Vali tanfolyamán is sokan érdeklődtek ez után az eszköz után és nekem útba esik az Andor utca, ezért kérdeztem meg, hogy mi várható. De a vásárlás lebonyolításában nem tudok segíteni ((::